Проста підливка, яка зробить смачними будь-які макарони

Виручити в скрутну хвилину, допоможе рецепт смачної підливи до макаронів. Можна сказати вона універсальна, проста і недорога. Зате повірте прості макарони або вермішель стануть по справжньому смачними.

Інгредієнти:

  • Молоко – 180-200 мл
  • Звичайне борошно (пшеничне, будь-якого сорту) – пару столових ложок з гіркою
  • Вершкове масло або маргарин – шматочок 40-50 гр
  • 50 мл соняшникової рафінованої олії
  • Сир твердий – 150-180 гр
  • Дрібка солі, перцю до смаку
  • З прянощів пораджу додати дрібку сухого базиліка

Приготування:

  1. Сир потрібно відразу натерти, щоб потім тільки засипати.
  2. На сковорідку налити олію, розігріти, додати борошно і просмажити його, щоб він став золотистого кольору.
  3. Зменшивши нагрів, влити молоко. Помішуючи довести до закипання і додати сир.
  4. Тепер посолити, поперчити, додати дрібку базиліка і шматочок вершкового масла. Добре все прогріти і розмішувати до утворення однорідної маси.
  5. Підлива готова, макарони або вермішель заливаються гарячою підливою.
  6. Можна зробити краще. Викласти на сковорідку в рідку підливу відварені макарони, розмішати і потримати хвилинки 3-4 під кришкою.
  7. Можна їсти. Легко, просто і недорого, можна сказати навіть скромно. Але зате смачно.
  8. Приємного вам частування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: