Останнім часом стала часто купувати пекінську капусту. Показую, яку смакоту з неї готую (незвичайний гарнір і закуска)
від Denzhyttya
17 Лютого, 2021
Це проста, швидка і легка страва, яка допомагає урізноманітнити ваше домашнє меню і здивувати всіх таким оригінальним смаком. Я подаю цей гарнір з м’ясними та рибними стравами, виходить ідеальне поєднання.
Інгредієнти:
- Пекінська капуста 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Суміш перців за смаком
- Суміш спецій за смаком
Приготування:
- Капусту очищаємо від верхнього листя.
- Беремо шпажки для шашлику і протикаємо наскрізь капусту так, щоб між шпажками залишалася відстань близько 3-5 см.
- Тепер беремо гострий ніж і ріжемо капусту на стейки так, щоб кожен був на шпажці.
Порада: шпажки просто допомагають стейку залишатися цілим і капуста не буде розпадатися при обсмажуванні.
- Для кляру відокремлюємо білки від жовтків.
- Білки солимо за смаком і збиваємо до відносно стійкою піни. Тут не потрібно стійких піків.
- Тепер вводимо по одному жовтки і збиваємо.
- Всипаємо всі спеції і трави.
- Занурюємо в кляр кожен шматочок і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.
- Коли будете викладати стейки на тарілку, забирайте шпажки – скибочки вже «схоплені» скоринкою і не будуть розпадатися.
- Посипаємо подрібненим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.
Джерело:
popoisty.com
Позначки