Останнім часом стала часто купувати пекінську капусту. Показую, яку смакоту з неї готую (незвичайний гарнір і закуска)

Це проста, швидка і легка страва, яка допомагає урізноманітнити ваше домашнє меню і здивувати всіх таким оригінальним смаком. Я подаю цей гарнір з м’ясними та рибними стравами, виходить ідеальне поєднання.

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста 2 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Суміш спецій за смаком

Приготування:

  1. Капусту очищаємо від верхнього листя.
  2. Беремо шпажки для шашлику і протикаємо наскрізь капусту так, щоб між шпажками залишалася відстань близько 3-5 см.
  3. Тепер беремо гострий ніж і ріжемо капусту на стейки так, щоб кожен був на шпажці.

    Порада: шпажки просто допомагають стейку залишатися цілим і капуста не буде розпадатися при обсмажуванні.

  4. Для кляру відокремлюємо білки від жовтків.
  5. Білки солимо за смаком і збиваємо до відносно стійкою піни. Тут не потрібно стійких піків.
  6. Тепер вводимо по одному жовтки і збиваємо.
  7. Всипаємо всі спеції і трави.
  8. Занурюємо в кляр кожен шматочок і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.
  9. Коли будете викладати стейки на тарілку, забирайте шпажки – скибочки вже «схоплені» скоринкою і не будуть розпадатися.
  10. Посипаємо подрібненим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: