Неймовірно смачно, і чому я раніше так не готувала! Маринована скумбрія
від Denzhyttya
15 Лютого, 2021
Цей старий спосіб маринування скумбрії дуже хороший і якщо ви хоч один раз приготуєте рибу саме так, більше ніякі інші рецепти, вам не будуть потрібні. Головне – це свіжа і якісна риба.
Інгредієнти:
- Скумбрія 1 шт.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Часник 3 зуб.
- Кріп за смаком (пару гілочок)
- Морква по-корейськи 50 г
Приготування:
- Рибу обробляємо на філе, просушуємо паперовими рушниками.
- Змішуємо сіль з цукром.
- Філе викладаємо на харчову плівку і з двох сторін обсипаємо сумішшю солі і цукру.
- Часник натираємо на дрібній тертці або пропускаємо через прес і змащуємо рибу з внутрішньої сторони.
- Викладаємо гілочки кропу і корейську моркву.
- Одну половинку філе рівненько накриваємо іншою.
- Дуже щільно загортаємо в харчову плівку.
- Відправляємо рибу в холодильник на 2 години і потім перекладаємо на добу в морозильну камеру.
- Виймаємо і коли вже можна буде різати, коли рибка трохи стане м’якше, нарізаємо тонкими скибочками.
Порада: якщо це святкова подача, то можна прикрасити тарілку листям салату або кружечками цибулі і викладайте на них шматочки риби.
Джерело:
popoisty.com
Позначки