Маринування скумбрії і оселедця, якому немає рівних. А гості спробувавши, кожен раз просять рецепт

Маринування оселедця в томатній пасті – давно відомий рецепт. Я трохи його змінила і пропоную вам спробувати зробити такий варіант. Я думаю, вам також сподобається.

Інгредієнти:

  • оселедець, 1 шт
  • цибуля, 1 шт
  • паста томатна, 100 г
  • вода, 150 мл
  • цукор, 1 ч.л
  • сіль, 1 ст.л
  • оцет 9%, 2 ст.л
  • олія соняшникова, 3 ст.л

Приготування:

  1. Тушку очищаємо від голови, плавників і хвоста, нутрощів. Промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Ріжемо рибку на порційні шматочки.
  3. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, частина укладаємо на дно ємності, в якій будемо маринувати.
  4. На цибулю кладемо шматочки риби і накриваємо залишком цибулі.
  5. Змішуємо томатну пасту з водою, сіллю, перцем і спеціями і заливаємо соусом рибу з цибулею.
  6. Накриваємо ємність і відправляємо її в холодильник на 2 доби.
  7. Подаю таку рибку з відвареною картоплею, картоплею запеченою.

Маринування скумбрії і оселедця, якому немає рівних. А гості спробувавши, кожен раз просять рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: