Ви здивуєтеся, як просто, і крем не потрібний. Солодке, заварне печиво: бюджетно і смачно
від Denzhyttya
19 Лютого, 2021
Таке заварне печиво готується дуже просто і швидко, виходить його досить багато. Крем тут і не потрібен, саме печиво досить смачне, дуже схоже на заварні тістечка.
Інгредієнти:
- молоко, 130 г
- вода, 100 мл
- масло вершкове та цукор по 50 г
- яйця, 2 – 3 шт
- борошно, близько 120 г
Приготування:
- Молоко змішуємо з водою, вершковим маслом і ставимо масу на вогонь.
- Всипаємо цукор, доводимо до кипіння і відразу знімаємо з плити.
- Всипаємо просіяне борошно і добре вимішуємо тісто.
- Ставимо на середній вогонь і вимішуємо до тих пір, поки тісто не збереться в грудку.
- Знімаємо з плити, викладаємо в миску і охолоджуємо 10 хвилин.
- Яйця збиваємо вінчиком і вливаємо в тепле тісто частинами, добре вимішуємо лопаткою.
- Порада: тісто має бути густим, тому додайте рівно стільки яєчної маси, скільки дасть таку консистенцію.
- Деко застеляємо пергаментом і видавлюємо тісто у вигляді невеликих кульок за допомогою кондитерського мішка або просто щільного пакету, з відрізаним куточком.
- Випікаємо 15 хвилин при 200 градусах, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і ще допікаємо 10 хвилин.
- Якщо у вас є час і бажання, можна розтопити шоколад і занурити печиво в нього.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua