Смачні та м’які булочки з сирною начинкою
від Denzhyttya
27 Лютого, 2021
На приготування цих булочок з сирною начинкою потрібно мінімум часу. Рецепт простий, впорається будь-яка господиня.
Випічка неймовірно смачна і м’яка. Рекомендую, приготуйте для своїх коханих.
Інгредієнти:
Для тіста:
- Борошно пшеничне – 250 г
- Сир – 170 г
- Молоко – 100 мл
- Цукор – 100 г
- Соняшникова олія – 50 мл
- Розпушувач – 2 ч. ложки
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Сіль – 1/3 ч. ложки
Для начинки:
- Сир – 200 г
- Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. ложки
- Цукор – 2 ст. ложки
Для посипання
- Цукрова пудра
Приготування:
- Спочатку приготуємо тісто.
- Сир кладемо у велику миску, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль.
- Виделкою розтираємо все в однорідну масу. Вливаємо молока і олію.
- Перемішуємо масу до однорідного стану.
- Змішуємо розпушувач з борошном і просіюємо борошняну суміш в основну масу.
- Починаємо замішувати тісто. Тісто має бути м’яким.
- На час тісто прибираємо в сторону.
- Поки тісто «відпочиває» приготуємо начинку.
- У миску кладемо сир, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль.
- Так само, виделкою розтираємо все в однорідну масу.
- Припудрюємо стіл борошном і кладемо тісто.
- Розкачуємо тісто качалкою в тонкий пласт, товщиною 3-5 мм.
- Роликовим різаком для піци розділяємо на прямокутники.
- На один кінець прямокутника кладемо столову ложку начинки.
- Загортаємо в рулетики з начинкою.
- Деко застеляємо пекарним папером і розкладаємо на нього заготовки булочок, швом вниз.
- Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо булочки 25-30 хвилин.
- За бажанням, гарячі булочки посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua