Смачні та м’які булочки з сирною начинкою

На приготування цих булочок з сирною начинкою потрібно мінімум часу. Рецепт простий, впорається будь-яка господиня.

Випічка неймовірно смачна і м’яка. Рекомендую, приготуйте для своїх коханих.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 250 г
  • Сир – 170 г
  • Молоко – 100 мл
  • Цукор – 100 г
  • Соняшникова олія – 50 мл
  • Розпушувач – 2 ч. ложки
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Сіль – 1/3 ч. ложки

Для начинки:

  • Сир – 200 г
  • Крохмаль кукурудзяний – 1,5 ст. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки

Для посипання

  • Цукрова пудра

Приготування:

  1. Спочатку приготуємо тісто.
  2. Сир кладемо у велику миску, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль.
  3. Виделкою розтираємо все в однорідну масу. Вливаємо молока і олію.
  4. Перемішуємо масу до однорідного стану.
  5. Змішуємо розпушувач з борошном і просіюємо борошняну суміш в основну масу.
  6. Починаємо замішувати тісто. Тісто має бути м’яким.
  7. На час тісто прибираємо в сторону.
  8. Поки тісто «відпочиває» приготуємо начинку.
  9. У миску кладемо сир, додаємо цукор і кукурудзяний крохмаль.
  10. Так само, виделкою розтираємо все в однорідну масу.
  11. Припудрюємо стіл борошном і кладемо тісто.
  12. Розкачуємо тісто качалкою в тонкий пласт, товщиною 3-5 мм.
  13. Роликовим різаком для піци розділяємо на прямокутники.
  14. На один кінець прямокутника кладемо столову ложку начинки.
  15. Загортаємо в рулетики з начинкою.
  16. Деко застеляємо пекарним папером і розкладаємо на нього заготовки булочок, швом вниз.
  17. Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо булочки 25-30 хвилин.
  18. За бажанням, гарячі булочки посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: