Повітряні сирні булочки з начинкою! Готуються просто і швидко
від Denzhyttya
24 Лютого, 2021
Всім привіт! Сьогодні пропоную спекти до чаю дуже пишні, м’які сирні булочки з начинкою теж з сиру. Це дуже проста випічка на швидку руку, з якою справиться навіть дитина. Ці булочки настільки повітряні і ароматні, що відірватися від них неможливо.
Вони відмінно підійдуть до сніданку, як перекус дитині в школу або для затишного сімейного чаювання. Такі булочки легко приготувати до вихідного сніданку, коли вся сім’я дома і ніхто не поспішає. Обов’язково спробуйте їх і напишіть мені чи любите ви булочки? Готуйте з любов’ю і приємного чаювання!
Інгредієнти:
Тісто
- приблизно 250 гр борошна (мені знадобилося 230 гр)
- 180 гр сиру 5% жирності
- 100 мл молока
- 5 стол.л цукру
- 3 стол.л соняшникової олії
- 10 гр ванільного цукру
- 1 ч.л розпушувача
- 1/3 ч.л солі
Начинка
- 180 гр сиру 5% жирності
- 1 ч.л крохмалю
- 2 стол.л цукру
- 10 гр ванільного цукру
Приготування:
Кількість цукру в булочках регулюйте за власним бажанням. Вони виходять солодкими.
- Для тесту змішати сир, цукор, ванільний цукор і сіль. Для цього тіста краще брати сир в пачці.
- Далі влити молоко і олію, перемішати.
- До борошна всипати розпушувач і перемішати.
- Додати борошно в 2-3 прийоми і замісити м’яке нелипке тісто.
Ось таке тісто в результаті виходить. - Для начинки сир змішати з цукром, ванільним цукром і крохмалем. Якщо сир зернистий, то пропустити його через сито або м’ясорубку.
- Тісто розкачати в прямокутний пласт, обрізати нерівні краї і розділити його спочатку уздовж навпіл.
- А потім ще на 5 частин. У підсумку вийде 10 прямокутників.
- На кожну частину викласти на край по чайній ложці начинки.
- Згорнути в рулетики.
- Перекласти сирні булочки на деко швом вниз, змастити яйцем.
- Випікати в розігрітій духовці при 180 С близько 20-25 хвилин.
- Готові булочки присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!
Джерело:
mandarynka.com.ua