Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів

Дуже хочу з вами поділитися рецептом смачних і ароматних сирних булочок до чаю. Рецепт цих булочок досить простий і не вимагає вистоювання тіста, так як цей рецепт без дріжджів.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Сир домашній – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Яйце – 1 шт
  • Ванілін за смаком
  • Сіль – дрібка
  • Вершкове масло – 30 г (м’яке)
  • Молоко – 200 мл
  • Борошно – 500 г
  • Розпушувач – 1 ст.л

Для начинки:

  • Сир – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Кукурудзяний  крохмаль – 3 ст.л
  • Сметана – 50 г

Приготування:

  1. У глибокій мисці перемішуємо виделкою яйце з цукром і дрібкою солі.
  2. Додаємо сир і ванілін за смаком. Ще раз перемішати.Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  3. Вливаємо молоко і перемішуємо.
  4. Далі висипаємо борошно і розпушувач. Перемішуємо ще раз.
  5. Додаємо м’яке вершкове масло і замішуємо тісто вже руками.
  6. Даємо тісту відпочити 15 хвилин.Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  7. В цей час готуємо начинку. Змішуємо сир, крохмаль, цукор і сметану.
  8. Начинку розминаємо виделкою.Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  9. Тісто розкачуємо (я розділила на 2 частини для зручності).
  10. У пласті тіста відрізаємо нерівні краї і ділимо тісто на прямокутники. У мене на початку вийшли квадрати, але потім я виправилася. Але будь-який варіант має право на існування. У варіанті з квадратами тіста в булочці буде менше. Тому вибирайте для себе відповідний варіант.Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  11. На край викладаємо сир і закручуємо рулетик.Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  12. Булочки викладаємо на деко, змащуємо яйцем і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
    Тепер частіше купую сир і готую сирні булочки без дріжджів
  13. Подивіться, які апетитні булочки вийшли. Ніжне сирне тісто і соковита начинка з сиру – просто супер. Дуже люблю сирну випічку.
  14. Сподіваюся вам сподобався рецепт і ви порадуєте сирними булочками себе і своїх близьких. Не забувайте булочки прибирати в пакетик, щоб вони не сохли. Також я завжди трохи їх грію перед вживання в мікрохвильовці, так вони стають знову гарячими і м’якими.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: