Вергуни з листкового тіста
від Denzhyttya
1 Березня, 2021
Хочете здивувати близьких смачним швидким десертом, тоді це те, що Вам потрібно. Золотисте хрустке печиво, посипане цукровою пудрою, просто тане в роті. Готується так просто, що впорається кожен і ніякої метушні з борошном.
Інгредієнти:
- Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
- Цукрова пудра – для посипання
- Соняшникова олія – для смаження
Приготування:
- Заздалегідь розморожене листкове тісто бездріжджове, розкачуємо в пласт, товщиною приблизно 2-3 мм. Розрізаємо на невеликі смужки. Робимо ножем надріз по середині і вивертаємо.
- На сковорідку наливаємо соняшникову олію, розігріваємо і смажимо з двох сторін до золотистого кольору, смажаться вони швидко буквально по 1-2 хвилини з кожного боку.
- Знімаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Посипаємо цукровою пудрою і можна кликати всіх до столу пити чай.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua