Польський мазурек

Інгредієнти:

  • Яйце куряче 9 шт.
  • Масло вершкове 200 г
  • Ванільний цукор 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне 300 г
  • Цукрова пудра 140 г
  • Апельсин 1 шт.
  • Апельсиновий сік 100 мл
  • Цукор 150 г
  • Кукурудзяний крохмаль 2 ст. л.
  • Мигдаль 100 г (смажений)
  • Цукати 100 г
  • Олія соняшникова 1 ст. л.
  • Харчовий барвник за смаком (рожевого кольору)

Приготування:

  1. Три яйця зварити круто, жовтки розтерти з цукровою пудрою і ванільним цукром. Вершкове масло розтерти з борошном. Все змішати, накрити серветкою, поставити в холод на 30 хвилин.
  2. Розкачати, викласти у форму, сформувавши бортики. Запікати при 170 ° С 10 хвилин.
  3. Взяти 6 яєць, відокремити жовтки від білків. Жовтки змішати з апельсиновим соком, 150 г цукру і цедрою апельсина.
  4. Білки збити, ввести в суміш, додати крохмаль, барвник, цукати, мигдаль і апельсин.
  5. Перемішати. Вилити в форму з тістом, поставити в духовку при 180 ° С на 20 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: