Святковий рецепт з курячої грудки з начинкою. Така закуска в нашій родині користується особливою любов’ю
від Denzhyttya
17 Березня, 2021
Курячий рулет з грибами – це одна з найбільш смачний страв, така закуска в нашій родині користується особливою любов’ю. Все готується просто і швидко, а начинку ви можете придумати і іншу, не обов’язково грибну.
Інгредієнти:
- філе куряче, 800 г
- печериці, 300 г
- сир тертий, 200 г
- бекон, 200 г
- часник, 2 зубчики
- цибуля, 1 шт
- паприка, 3 ст.л
- олія соняшникова, 4 ст.л
- часник сухий, 1 ч.л
- жовток, сіль
Приготування:
- Гриби ріжемо шматочками, цибулю подрібнюємо і обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності. В самому кінці солимо і перчимо до смаку.
- Змішуємо паприку з часником і сіллю, соняшниковою олією і добре вимішуємо соус.
- Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, відбиваємо в великі пласти.
- З двох сторін обмазуємо філе приготованим соусом і складаємо поруч в один пласт.
- Посипаємо пласт грибами з цибулею, сиром і звертаємо рулет.
- Порада: рулет звертати краще за допомогою плівки, потім її зніміть.
- Обмотуємо рулет смужками бекону.
- Рулет змащуємо соняшниковою олією, збитим жовтком і викладаємо у форму для запікання.
- Запікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.
- Рулет ріжемо порційними шматочками, красиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу з різними гарнірами.
Дуже смачно виходить, якщо зробити начинку з солоних огірочків і бекону.
Джерело:
mandarynka.com.ua