Беру скумбрію і готую приголомшливі ліниві котлети
від Denzhyttya
20 Березня, 2021
Смачні, соковиті і ніжні котлетки з риби можна приготувати і без подрібнювальних приладів. Це дуже просто!
Інгредієнти:
- 1 свіжа тушка скумбрії
- яйце
- ріпчаста цибуля (маленька цибулина)
- 1 ст. л. крохмалю
- 0,5 ч. л. солі
- приправи і спеції для риби
- панірувальні сухарі
- соняшникова олія
Приготування:
- Розбити яйце в миску, додати по 1 ст. л. крохмалю і панірувальних сухарів. Всипати сіль і приправи. Збити все вилочкою.
- Скумбрію не розморожувати до кінця, а практично напівзамерзлу тушку обробити на два філе.
- Яке потім нарізати ножем на маленькі шматочки-кубики. Можна порвати м’якоть на волокна.
- Змішати подрібнену скумбрію з приготовленою яєчною сумішшю.
- Ріпчасту цибулю почистити і нарізати тонкою соломкою, потім дрібним кубиком.
- Додати до фаршу цибулю і перемішати. Якщо фарш вийшов дуже густим, то його поліпшить столова ложка сметани.
- Смажити котлети з скумбрії треба також, як і оладки. Ложкою викладати фарш на гарячу сковорідку з олією.
- Смажаться вони швидко, хвилин по 5-7 з кожної сторони.
На гарнір добре підійде відварена картопля, рис або салат зі свіжих овочів.
У фарш можна також додавати терту сиру моркву або картоплю, відварений рис і будь-яку зелень.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua