Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці

Дуже смачна і приголомшлива рибка скумбрія виходить за цим рецептом! Для її приготування не потрібно ні грама олії, і можна сказати, що рецепт цей дієтичний. Така скумбрія смачна як у гарячому, так і в холодному вигляді. А які смачні овочі – просто пальчики оближеш. Мінімум приготування і максимум задоволення. Обожнюю такі рецепти!

Інгредієнти:

  • скумбрія – 2 шт
  • сіль і мелений перець за смаком
  • 2 стол.л сметани
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • банка і фольга

Приготування:

  1. 1. Цибулю розрізати на 4 частини і нарізати тонко.
  2. 2. Моркву натерти на тертці.
  3. 3. До риби додати сіль, перець і сметану. Все ретельно перемішати руками.
  4. 4. У банку чергуючи шари викласти моркву-цибулю-скумбрію і так повторити поки не закінчаться продукти.
  5. 5. Закрити щільно фольгою.Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці
  6. 6. Поставити в холодну духовку і виставити температуру 180-200 С. Запікати близько 40-50 хвилин.Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці
  7. Готову скумбрію викладіть на гарну тарілку, покличте всю сім’ю і насолоджуйтеся смаком!
    Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці

Подивіться наскільки вона ніжна і соковита!

Ніжна і соковита Скумбрія запечена в банці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: