Відкрийте для себе новий салат з рису, овочів та тунця

  • Страва, яка не набридає.

Незвичайний салат, зроблений з великої кількості різноманітних інгредієнтів, порадує вас і ваших близьких. Якщо ви любите овочі, а також поєднання рису і тунця, то неодмінно спробуйте салат! У разі, якщо ви не любите тунець, то просто не додавайте його, або замініть на інший інгредієнт.

Інгредієнти:

  • 1 стакан (180 гр) рису;
  • 1 ст. л. оливкової олії холодного віджиму + сіль;
  • 2 моркви;
  • 1 картопля;
  • 2 помідори;
  • 100 гр замороженого зеленого горошку;
  • банка консервованого тунця;
  • банка консервованої кукурудзи;
  • оливки за смаком;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 3 ст. л. оливкової олії холодного віджиму;
  • сіль + чорний перець;
  • сік 1/2 лимона;
  • трохи молока.

Приготування:

  1. Промити рис. Залити 2,5 склянками води, додати 1 ст. л. оливкової олії і сіль за смаком. Відправити на плиту варитися.
  2. Моркву і картоплю нарізати невеликими кубиками. Сюди ж додати заморожений зелений горошок. Відварити все разом до готовності.
  3. Нарізати помідори кубиками. Додати до відварених овочів. Злити рідину з кукурудзи і також відправити її до овочів в миску разом з порізаними оливками і консервованим тунцем.
  4. Додати відварений рис, все ретельно перемішати.
  5. Зробити заправку з майонезу, оливкової олії, солі, чорного перцю, лимонного соку і невеликої кількості молока до бажаної густоти.
  6. Заправити салат. Можна пробувати!

Детальніше про приготування салату дивіться у відео нижче:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: