Неймовірно смачний і швидкий рецепт м’яса в духовці. Прості інгредієнти
від Denzhyttya
17 Квітня, 2021
Свинина, приготована за цим рецептом, виходить дуже вишуканою, ароматною і апетитною. Рецепт простий, все готується швидко, результат – найсмачніша, м’яка і соковита закуска.
Інгредієнти:
- свинина або інше м’ясо, 700 г;
- картопля, 800 г;
- сіль, перець, спеції;
- цибуля за смаком;
- сир, 100 г;
- гірчиця, 1 ст.л;
- майонез, 2 ст.л;
- йогурт білий, 2 ст.л.
Приготування:
- М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Відбиваємо м’ясо з двох сторін, але не сильно.
- Солимо і перчимо, втираємо різні спеції за смаком.
- Порада: м’ясо ви можете взяти будь-яке, але не забувайте, що птах запікається швидше, ніж свинина.
- Картопля натираємо на грубій терці і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
- Віджимаємо картопляну масу від соку.
- Форму змащуємо олією і викладаємо рівним шаром картоплю.
- Цибулю беріть в будь-якій кількості, ріжемо тонкими півкільцями і викладаємо поверх картоплі.
- Зверху викладаємо скибки м’яса.
- Тремо на грубій терці сир і змішуємо його з гірчицею зернами, майонезом і йогуртом. Додайте ще спецій за смаком.
- Викладаємо соус поверх м’яса рівним шаром.
- Запікаємо в духовці при 180 градусах близько 20 хвилин.
Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки