Смачна вечеря з капусти з курячим філе

Ця страва готується швидко і на простій сковорідці. Рецепт досить цікавий і відмінно підійде для щоденного меню. Капуста з м’ясом – страва, яку сміливо можна подати і до вечері. Виходить ситна і не сильно калорійна.

Інгредієнти:

  • 1 кілограм капусти
  • половина цибулини
  • половина моркви
  • 300 грам курячого філе
  • сіль, перець за смаком
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 лавровий лист
  • 4 столові ложки соняшникової олії
  • 1 столова ложка вершкового масла

Приготування:

  1. Цибулю чистимо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву і нарізаємо соломкою. Очищений часник розчавлюємо ножем і нарізаємо дрібними шматочками. Шаткуємо невеликими шматочками капусту.
  2. Нарізаємо куряче філе дрібними кубиками.
  3. У сковорідку наливаємо олію і кладемо філе. Обсмажуємо 3-4 хвилини. Додаємо лавровий лист, сіль, перець за смаком. Туди ж всипаємо паприку і улюблені спеції, перемішуємо.
  4. Додаємо до м’яса цибулю, перемішуємо і кладемо часник з морквою. Все перемішуємо і обсмажуємо 3 хвилини.
  5. Потім додаємо капусту і знову ретельно все перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин і додаємо вершкове масло. Готуємо страву на середньому вогні 10-15 хвилин.
  6. Через відведений час капуста готова, можна подавати до столу.
  7. Така капуста може бути не тільки смачною стравою на вечерю. Її також можна використовувати в якості начинки для пирогів або пиріжків. Капуста виходить дуже смачною і точно сподобається кожному, спробуйте.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: