Ніжний печінковий салат

Простий і смачний салат на кожен день. Може стати прекрасним доповненням до обіду або вечері, і навіть замінити основний прийом їжі. Салат виходить соковитий, має багатогранний смак і виходить просто дивовижним.

Інгредієнти:

  • 5 млинців з печінки
  • 250 г моркви по-корейськи
  • 150 грам салатної цибулі
  • 150 грам маринованих огірків
  • 100 грам майонезу
  • кріп

Для печінкових млинців

  • 250 грам курячої печінки
  • 75 грам пшеничного борошна
  • 1 куряче яйце
  • 150 мілілітрів молока
  • пів чайної ложки солі
  • 3 столові ложки соняшникової олії

Приготування:

  1. У миску блендера кладемо печінку і перемелюємо. Додаємо до неї сіль, куряче яйце і олію. Все перемішуємо вінчиком. Потім додаємо молоко і знову перемішуємо. У масу всипаємо борошно і ще раз добре перемішуємо.
  2. Готове тісто залишаємо на 15-20 хвилин.
  3. Мариновані огірки нарізаємо невеликими шматочками і кладемо в салатник.
  4. Салатну цибулю очищаємо і нарізаємо тонкими пір’їнками. Кладемо до огірків. Туди ж кладемо моркву по-корейськи і подрібнений кріп.
  5. Через відведений час в тісто додаємо олію, перемішуємо і смажимо з нього печінкові млинці.
  6. Беремо млинці нарізаємо невеликий соломкою. Додаємо нарізані млинці до решти інгредієнтів. Додаємо майонез, перемішуємо і подаємо до столу.
  7. Салат виходить ніжний і ситний. Він відразу стане популярний у вашій родині і не залишиться непоміченим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: