Мало хто знає цей рецепт булочок із сиром. Це найкраще тісто, яке я готувала

Смачні, ароматні і м’які булочки з начинкою з сиру. Рецепт простий, з ним миє впорається навіть кулінар початківець.

Інгредієнти:

  • молоко тепле, 250 мл;
  • яйця, 3 шт;
  • цукор, 120 г;
  • масло вершкове, 100 г;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • сметана, 1 ст.л;
  • дріжджі сухі, 10 г;
  • сіль дрібка;
  • борошно, 700 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • сир, 360 г;
  • цукор, 2 ст.л;
  • масло вершкове, 1 ст.л;
  • жовток, 1 шт;
  • родзинки, цедра.

Для приготування посипання потрібно:

  • масло вершкове, 2 ст.л;
  • цукор, 2 ст.л;
  • борошно, 3 ст.л.

Приготування:

  1. У теплому молоці розчиняємо цукор і дріжджі, всипаємо пару ложок борошна і перемішуємо.
  2. Накриваємо і залишаємо в теплому місці на 20 хвилин.
  3. Яйця змішуємо з рештою цукру і перемішуємо.
  4. Вливаємо розтоплене вершкове масло, додаємо сметану, перемішуємо.
  5. Змішуємо масу з опарою до однорідності і всипаємо частинами просіяне борошно.
  6. Вливаємо олію і вимішуємо тісто далі. Залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  7. Сир для начинки змішуємо з іншими продуктами. Цедру лимона і родзинки або інші сухофрукти додавайте на свій смак і бажанням.
  8. Формуємо булочки з начинкою і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
  9. Змішуємо всі продукти для посипання.
  10. Булочки змащуємо збитим жовтком і посипаємо посипкою.Мало хто знає цей рецепт булочок із сиром. Це найкраще тісто, яке я готувала
  11. Запікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Дивіться по своїй духовці. Булочки повинні бути рум’яними.Мало хто знає цей рецепт булочок із сиром. Це найкраще тісто, яке я готувала

Ароматні і смачні булочки відмінно підходять до чаювання за святковим столом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: