Мариновані огірки за 15 хвилин. Рецепт-виручалочка коли потрібно зробити швидко

Коли на стіл потрібні мариновані огірки, а під рукою тільки свіжі, засмучуватися не варто. Звісно, звичайне маринування триває досить довго, але серед інших рецептів є один, який можна назвати справжньою паличкою. Всього лише 15 хвилин, і ви порадуєте рідних і гостей маринованими огірочками.

Маринуємо з розрахунку 1 кілограм огірків. До них додаємо:

  • 50 грамів кропу
  • 6 подрібнених зубчиків часнику
  • 1 столова ложка цукру
  • 1/2 столової ложки солі
  • 3-4 столових ложки соняшникової олії

Приготування:

  1. Огірки ріжемо на четвертинки, щоб процес йшов швидше. Кладемо їх в миску і посипаємо зеленню і часником (його можна розчавити пресом або натерти на тертці).
  2. Додаємо інші інгредієнти і заправку, перемішуємо.
  3. Розміщуємо в холодильник на 10-15 хвилин і просто чекаємо. Олія творить чудеса – вона дає спеціям просочити огірки максимально швидко.
  4. Через 15 хвилин огірки вже можна подавати до столу або додавати в салат. Те, що вони маринувалися 15 хвилин, ніхто не помітить!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: