Збийте м’яту з цукром і отримаєте смачний і оригінальний десерт. Всі в захваті

Як ж таки чудово, коли на полицях магазину з’являється свіжа зелень, а ще краще, коли вона з’являється на ваших грядках! Скільки рецептів з неї можна придумати, дуже простих і при цьому смачних і оригінальних.

Наприклад, багато хто з нас звикли пити чай зі свіжою м’ятою, однак м’яту цю можна додати не тільки в сам чай, але і в те, з чим ви будете його пити! Ще один варіант – зробити дуже смачне і яскраве м’ятне печиво.

Інгредієнти:

  • м’ята свіжа – 20 г;
  • цукор – 100 г;
  • вершкове масло – 100 г;
  • яйце – 1 шт;
  • розпушувач для тіста – 1 ч.л .;
  • борошно – 200 г

Все дуже просто. Спочатку м’яту збиваємо блендером разом з цукром до стану каші. Потім додаємо до м’ятної каші м’яке вершкове масло і яйце, знову трохи збиваємо.Далі просіваємо в отриману суміш борошно і розпушувач, замішуємо тісто.

Формуємо печиво бажаної форми, викладаємо на деко, застелене пергаментом, і відправляємо його в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 15 хвилин.

Готовність перевіряємо дерев’яною паличкою.

Ось і все, смачне оригінальне печиво готове, можна кликати всіх до чаю!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: