Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою. Ароматна закуска для всіх

Кишеня з курячої грудки з сиром огірочком і шинкою ви можете подати на святковий стіл або просто порадувати близьких.

Інгредієнти:

  • Бекон або шинка – сто двадцять грам
  • Куряче філе – три половинки
  • Твердий або напівтвердий сир – дев’яносто грам
  • Мариновані огірки – 2 шт. середніх
  • Панірувальні сухарі – сто грам
  • Яйця – одна штука
  • Суміш італійських трав – дві чайні ложки
  • Дрібна морська харчова сіль
  • Гірчиця – три чайні ложки

Приготування:

  1. Кожне філе надріжте кишенею.
  2. Курку відбийте, натріть сумішшю трав і солі, одну сторону натріть гірчицею.
  3. Підготуйте начинку: сир, шинку, огірки наріжте тонкими слайсами.
  4. Кишеньки виверніть навиворіт, начиніть шинкою, сиром і огірком. Сформуйте велику котлету з кожного філе. Обваляйте котлету в яйці, потім в сухарях.
  5. У гарячій олії обсмажте котлети по три хвилини з кожного боку на середньому вогні.
  6. Кишені з філе можна подавати в цілому вигляді або розрізати на більш дрібні шматки. Зверху прикрасьте зеленню і зерновою гірчицею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: