«Бендерики» – такі млинці Ви ще не готували

Від класичних млинців бендерики відрізняються трикутної формою і начинкою (фаршируються сирим фаршем, як наприклад, чебуреки). З запропонованої порції інгредієнтів вийде приблизно 30 млинців.

Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт
  • цукор – 50 г (2 стол. ложки)
  • молоко – 800-850 мл
  • сіль – 1 ч. ложка
  • соняшникова олія – 30 мл
  • крохмаль – 100 г
  • борошно – 200 г

Начинка:

  • м’ясо – 700 г
  • цибуля -200 г
  • сіль, прянощі – на ваш смак

Приготування:

  1. Готуємо тісто. Вбиваємо в об’ємну  миску яйця, сіль і перемішуємо за допомогою міксера. Додаємо цукор, перемішуємо. Вливаємо молоко (меншу половину). Просіваємо в миску борошно, перемішуємо. Зачищаємо стінки миски від муки. Просіваємо крохмаль. Збиваємо. Коли розійдуться всі грудочки, додаємо молоко. Збиваємо. Додаємо олію, збиваємо. Грудочок в тісті бути не повинно. Відставляємо тісто на 30-40 хвилин.
  2. Готуємо начинку. У м’ясний фарш з цибулею додаємо сіль, мелений чорний перець і коріандр. Ретельно перемішуємо, накриваємо плівкою, щоб він постояв.
  3. Сковорідку розігріваємо і змащуємо олією. Перед кожним млинцем перемішуємо тісто, так як крохмаль осідає на дно.
  4. Наливаємо на сковорідку тісто. Через хвилину млинець перевертаємо.
  5. Млинці готові.
  6. Розкладаємо млинець на столі, накладаємо начинку. Розрівнюємо її, надаємо фаршу форму трикутника. Закриваємо внахлест млинець, щоб кінчик був без отвору. Перевертаємо кінчик до протилежного краєчка. Закриваємо млинець. У нас вийшов акуратний трикутник.
  7. Фаршируємо всі млинці.
  8. Наливаємо олію на сковорідку з товстим дном. Нагріваємо. Викладаємо бендерики на сковорідку на шов, де складався млинець. Обсмажуємо до золотистого кольору.«Бендерики» - такі млинці Ви ще не готували

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: