Рецепт незрівнянного торта «Дунайські хвилі»

Хочете навчитися пекти неперевершений торт «Дунайські хвилі»? Тоді записуйте рецепт і творіть на своїй кухні смачний шедевр.

Інгредієнти:

  • консервована вишня – 2 банки по 0,7 л або 500 г свіжих ягід;
  • дві пачки вершкового масла + 50 г;
  • 200 г цукор. піску + 1 ст. лож .;
  • шість штук яєць; 400-450 г борошна; 0,5 л молока;
  • три чайн. лож. розпушити .;
  • дві ст. лож. напою «Ром»;
  • три ст. лож. какао; 150 г шоколаду;
  • сіль;
  • ванільний пудинг (досить одного пакета);
  • 70 г сах. пудри.

Приготування:

  1. Необхідно взяти половину вершкового масла, почекати поки воно розм’якне і змішати з цукром (1 стол. ложку залиште для пудингу). Також всипати сіль (досить щіпки).
  2. Далі додайте борошно з розпушувачем. В кінці потрібно влити п’ять ст. лож. молока.
  3. Відділіть половину цієї маси, яку потім потрібно викласти в форму, яка використовується для духовки.
  4. До другої частини тіста додайте ром і какао. Перемішану темну суміш викладіть зверху на перший шар.
  5. Далі викладіть на тісто вишню (попередньо видаліть кісточки). Завдяки її вазі шоколадне тісто перемішається зі світлим, таким чином вийдуть гарні «хвилі».
  6. Відправте  тісто в розігріту духовку на півгодини .
  7. Наступний крок – приготування пудингу. У  молоко , що залишилося ,потрібно всипати суху суміш з пакета, також треба додати 1 стол. ложку цукру .
  8. Далі черга за приготуванням крему. У збите з цукровою пудрою вершкове масло необхідно потроху додавати пудинг, який до цього повинен повністю охолонути.
  9. Крем розмазуєте на верхівці торта.
  10. Розтопленим шоколадом поверх крему малюєте хвилі, а інші порожнечі заповнюєте соком вишні.

Цей диво-десерт під силу приготувати будь-якій господині!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: