Рецепт незрівнянного торта «Дунайські хвилі»
від Denzhyttya
4 Липня, 2021
Хочете навчитися пекти неперевершений торт «Дунайські хвилі»? Тоді записуйте рецепт і творіть на своїй кухні смачний шедевр.
Інгредієнти:
- консервована вишня – 2 банки по 0,7 л або 500 г свіжих ягід;
- дві пачки вершкового масла + 50 г;
- 200 г цукор. піску + 1 ст. лож .;
- шість штук яєць; 400-450 г борошна; 0,5 л молока;
- три чайн. лож. розпушити .;
- дві ст. лож. напою «Ром»;
- три ст. лож. какао; 150 г шоколаду;
- сіль;
- ванільний пудинг (досить одного пакета);
- 70 г сах. пудри.
Приготування:
- Необхідно взяти половину вершкового масла, почекати поки воно розм’якне і змішати з цукром (1 стол. ложку залиште для пудингу). Також всипати сіль (досить щіпки).
- Далі додайте борошно з розпушувачем. В кінці потрібно влити п’ять ст. лож. молока.
- Відділіть половину цієї маси, яку потім потрібно викласти в форму, яка використовується для духовки.
- До другої частини тіста додайте ром і какао. Перемішану темну суміш викладіть зверху на перший шар.
- Далі викладіть на тісто вишню (попередньо видаліть кісточки). Завдяки її вазі шоколадне тісто перемішається зі світлим, таким чином вийдуть гарні «хвилі».
- Відправте тісто в розігріту духовку на півгодини .
- Наступний крок – приготування пудингу. У молоко , що залишилося ,потрібно всипати суху суміш з пакета, також треба додати 1 стол. ложку цукру .
- Далі черга за приготуванням крему. У збите з цукровою пудрою вершкове масло необхідно потроху додавати пудинг, який до цього повинен повністю охолонути.
- Крем розмазуєте на верхівці торта.
- Розтопленим шоколадом поверх крему малюєте хвилі, а інші порожнечі заповнюєте соком вишні.
Цей диво-десерт під силу приготувати будь-якій господині!
Смачного!
Джерело:
shtuchka.net