Шпарагівка в сухарях. Дуже просто і смачно!

Стручкова квасоля готується швидко і просто. Головне – аби плоди не були перестиглі, тоді вони можуть бути жорсткими.

Інгредієнти:

  • 400 г шпарагівки,
  • 3 ст. ложки панірувальних сухарів,
  • 100 г масла,
  • сіль,
  • перець.

    Приготування:

  1. Шпарагівку варити у підсоленому окропі до м’якості (приблизно 20 хв), відцідити.
  2. Масло розтопити на сковорідці, насипати туди сухарів.
  3. Смажити до легкого зарум’янення і додати шпарагівку.
  4. Посолити, поперчити, можна вичавити зубець часнику. ( Можна додати тертого сиру, буде також дуже смачно)
  5. Смажити ще майже 5 хв і подати до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: