Хрусткі мариновані огірки з кетчупом чилі на зиму
від Denzhyttya
24 Липня, 2021
Мариновані огірки з кетчупом чилі виходять шалено смачними, з гострими і солодкими нотками.
Необхідні продукти:
- Вода – 1,5 літра
- Кетчуп чилі – 8 столових ложок
- Огірки – 3,5 кілограмів
- Цукор – 100 грам
- Перець горошком – 5 шт. на 1, л банку
- Оцет 9% – 100 мілілітрів
- Сіль – 2 столові ложки
- Лавровий лист – по 2 штуки
- Часник 4 зубчики на одну банку
- Лист хрону, зелень
Покроковий процес приготування:
- Промийте огірки, залийте холодною водою і залиште на 5 годин.
- На дно кожної з банок викладіть зелень і спеції, після цього викладіть огірки.
- Кетчуп перемішайте з водою, цукром і сіллю, доведіть до кипіння і варіть близько 10 хвилин.
- Гарячий маринад розлийте по банках, закрутіть кришками і переверніть.
- Укутайте ковдрою і залиште до повного охолодження.
- Зберігайте в прохолодному місці при кімнатній температурі.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки