Аджика з чорнобривців.
від Denzhyttya
27 Липня, 2021
Справжнім відкриттям цього літа стала для мене аджика з чорнобривців . Ця аджика є справжнім хітом цього літа!Аджика з чорнобривців сприяє виділенню шлункового соку, покращує травлення, особливо корисно її додавати до м’ясних і жирних страв людям, схильним до повноти.
Інгредієнти:
- 20 шт. свіжих квітів чорнобривців (з насінням, але без зеленої коробочки, беремо маленькі, а не великі “повняки”, як говорять в народі).
- 1,5 склянки чищених волоських горіхів.
- 7 шт. червоного пекучого перцю.
- 1 склянка часнику.
- 1 упак. хмелі-сунелі (або за смаком).
- 1 упак. коріандру (або за смаком).
- 50 г солі.
Приготування:
- Чорнобривці, горіхи, перець і часник перекрутити 3 рази через м’ясорубку.
- Додати сіль, спеції, перемішати, розкласти в стерильні баночки і зберігати в холодильнику.
- Зберігається більше року.
- Виходить близько двох 250 г. баночок. Дуже пікантний.
Смачного!