Салат Блондинка. Безпрограшний варіант на будь-яке свято

Салат Блондинка стане справжньою окрасою столу на будь-яке свято.

Інгредієнти:

  • Ковбаса – 150 грам
  • Картопля – 3 штуки
  • Майонез – за смаком
  • Сир – 100 грам
  • Помідори – 3-4 штуки
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Почистіть картоплю, натріть на тертці для корейської моркви. Добре промийте та висушіть на паперових рушниках.
  2. Налийте на сковорідку 1 см олії. Картоплю обсмажте порціями в киплячій олії і зніміть обсмажену картоплю на паперовий рушник. Наріжте соломкою ковбасу. На тертці натріть сир.
  3. Наріжте чверть-кільцями помідори. Зберіть салат в роз’ємній формі.
  4. Додайте в майонез пропущений через прес часник.
  5. Викладіть в роз’ємну форму салат шарами, промазуючи майонезом.
  6. Помідори, змастіть майонезом з часником
  7. Ковбаса і сіточка з майонезу, сир і сіточка з майонезу, обсмажена картопля.
  8. Зніміть роз’ємну форму, дайте салату просочитися і подайте до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: