Фаршировані млинці. Дуже смачний перекус
від Denzhyttya
5 Серпня, 2021
Інгредієнти:
- Цибуля – 2 -3 шт
- Молоко – 0,5 літра
- Яйця – 4 шт
- Сіль – 0,5 ч. л
- Цукор – 2-3 ст. л
- Борошно – 250 г
- Соняшникова олія – 150 мл
- Гриби – 500 г
- Стегенця – 4 шт
- Морква по-корейськи – 200 г
- Сметана і зелень
- Сир – 100 г
- Часник, перець, паприка за смаком
Приготування:
- Пасеруємо цибулю заздалегідь. З’єднати яйця, сіль, цукор. Збити віночком.
- Додати половину норми молока. Збити віночком.
- Додати борошно. Замісити віночком. Додати молоко, що залишилося. Перемішати. Додати олію. Добре перемішати. Тісто готове! Посмажити з нього млинці.
- Гриби нарізати, обсмажити. З’єднати з цибулею. Нарізане м’ясо обсмажити без олії. Дати рідині випаруватися. З’єднати м’ясо, цибулю, гриби. Сіль, спеції за смаком. Перемішати. Обсмажити до випаровування рідини.
- У злегка остиглі інгредієнти додати моркву по-корейськи, натерти сир, видавити часник. Перемішати. Начинка готова!
- Дно деко вистелити фольгою. Млинці начинити, скачати в роли, розрізати навпіл (один край загорнути всередину). Укласти на деко. З’єднати сметану і нарізану зелень. Змастити поверхню і боки млинців.
- Відправити в розігріту на 180 градусів духовку на 20-25 хв.
Ось, яка краса у нас вийшла. Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua