Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з’їсте все відразу

Запіканка на сковорідці. Дуже ніжна, ароматна і смачна, можна з’їсти відразу всю. Спробуйте приготувати!

Інгредієнти:

  • 3 зовсім маленьких кабачка (або 2 середніх)
  • 1 пачка сиру (180 гр)
  • 2 яйця
  • 30 мл молока
  • 2 ст.л. борошна
  • 80 гр твердого сиру
  • сіль, перець, орегано
  • 2 зубчики часнику

Приготування:

  1. Кабачки необхідно тонко нарізати, я наріжу їх спіралерізкою, можна нарізати ножем, можна овочечисткою для овочів.
  2. Ось така миска у мене вийшла! Кабачки ми не солимо!Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з'їсте все відразу
  3. І тепер приступаємо до заливки: до пачки сиру (180 г) додаємо 2 яйця. Бажано взяти сир без сильної кислинки. І вливаємо 30 мл молока. І перемішуємо до однорідності.Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з'їсте все відразу
  4. Додаю пару столових ложок борошна, щоб вона потім взяла на себе сік від кабачків.
  5. І ще раз добре перемішуємо.
  6. Тісто солимо, додаємо спецій за смаком. Я додам чорний мелений перець і орегано.
  7. Видавлю пару зубчиків часнику через прес.
  8. Додаю 80 гр тертого сиру.Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з'їсте все відразу
  9. Додаємо кабачки до сирного тіста і гарненько перемішуємо.
  10. Сковороду розігріваємо, змащуємо олією.
  11. Викладаємо суміш, розрівнюємо і накриваємо кришкою.Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з'їсте все відразу
  12. Готуємо хвилин 15 на маленькому вогні.
  13. Середина буде ще сирою, але краєчки вже підрум’яняться. Накриваємо тарілкою і перевертаємо.
  14. Додаємо трохи  олії і акуратно “зіштовхуємо” запіканку на сковорідку.Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з'їсте все відразу

Накриваємо кришкою і на маленькому вогні доводимо до готовності ще 15 хвилин. Обов’язково перевірте готовність на суху зубочистку.

Запіканка готова! Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: