Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Простий рецепт смачної, ситної і корисної страви. Страва виходить як млинці з начинкою з фаршу, але ви витратите часу на приготування набагато менше.

Інгредієнти:

  • кабачки, 500 г
  • солодкий перець, 100 г
  • фарш м’ясний, 200 г
  • яйця, 2 шт
  • сметана жирна, 3 ст.л
  • борошно, 4 ст.л
  • сир, 100 г
  • часник, 2 зубчики
  • сіль, перець, спеції

Приготування:

  1. Цибулю ріжемо дрібними кубиками і пасеруємо на соняшниковій олії.
  2. Додаємо в сковорідку фарш, солимо і перчимо, заправляємо спеціями за смаком і обсмажуємо масу до готовності. Процес займає близько 10 хвилин.
  3. Кабачки натираємо на грубій терці і віджимаємо.
  4. Змішуємо кабачкову масу зі сметаною, яйцями і тертим часником. Солимо і перчимо.
  5. Порада: можна ще додати коріандр, базилік, свіжу зелень.
  6. Всипаємо борошно, добре перемішуємо масу.
  7. Розігріваємо трохи олії в сковорідці і викладаємо стільки тіста, щоб вийшов тонкий і великий млинець.
  8. Накриваємо кришкою і смажимо на невеликому вогні 5 – 7 хвилин.
  9. На одну сторону млинця (не перевертається) кладемо трохи начинки, тертого сиру і другою стороною накриваємо.Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці
  10. Повинен вийде «чебурек».Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці
  11. Обсмажуємо під кришкою його близько 1 хвилини, поки не розплавиться сир всередині.Соковитіше, чим млинці з начинкою. Вечеря з кабачків і фаршу на сковорідці

Таким чином готуємо всі млинці і отримуємо дуже м’яку і ніжну, апетитну і ситну страву. Подаю з гострими соусами і просто зі сметаною або змащую вершковим маслом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: