Відмінна закуска з сардин

З сардин можна швидко і легко приготувати холодні закуски, супи. Їх можна подавати у вигляді доповнення до самостійних страв.
Сьогодні готуємо закуску з сардини.

Інформація з Інтернету: «Сардини – чудове джерело селену, фосфору, омега-3 і омега-6 жирних кислот, вітамінів B2, B12 і D, а також холіну, ніацину, кальцію, цинку, марганцю і міді. Ще одна важлива речовина в складі цієї морської риби – корисний для серця коензим Q10 ».
З консервованої сардини можна приготувати смачну закуску, яку потім намазувати на грінки, канапе. Як готується ця закуска?

Інгредієнти:

  • консервована сардина в маслі -1 банка,
  • яйця 2 шт,
  • майонез -за смаком,
  • один плавлений сирок (жирність 50%),
  • цибулина ріпчаста або пучок свіжого зеленої цибулі

   Приготування:

  1.  Яйця варимо і охолоджуємо.
  2. Потім нарізаємо з якомога дрібніше.
  3. Відкриваємо банку з консервованою сардиною, зливаємо масло.
  4. Шматочки сардини викладаємо на миску і розминаємо їх виделкою.
  5. Потім до сардин додаємо нарізані яйця і дрібно порізану цибулю.
  6. Плавлений сирок необхідно так само подрібнити. Можна просто розім’яти його вилкою або заморозити його і натерти на тертці.
  7. Змішуємо всі ці інгредієнти і заправляємо майонезом.

Наша оригінальна закуска з консервованої сардини готова. Її можна зберігати в холодильнику. До речі, в охолодженому вигляді ця закуска стає набагато смачніше. Можна також цією закускою начинити відварені яйця.

Смачного! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: