М’ясо по французьки з курячого філе. Курку готую тільки так!

Рецепт м’яса по французьки в духовці з курячого філе вже напевно знає кожен, але чомусь цей простий рецепт не у всіх виходить смачно і правильно. Я розкажу, як правильно зробити смачне м’ясо по-французьки. У цьому рецепті можна додатково використовувати смажені гриби (шампіньйони), замінити курку на свинину, додати ананаси, використовувати фарш.

Інгредієнти:

  • філе курячого стегна – 500 гр.
  • майонез – 100 гр.
  • сир – 150 гр.
  • помідори – 2-3 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • перець чорний мелений

Приготування:

  1. Куряче філе помити, обсушити.
  2. Майонез змішати з часником натертим на дрібній тертці.
  3. Помідори нарізати кружечками.
  4. У форму для запікання і деко викласти м’ясо, змастити його майонезом з часником, посипати перцем, викласти на кожен шматочок м’яса кружок помідора.
  5. Сир натерти на великій тертці і посипати зверху сиром.
  6. Запікати в духовці до готовності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: