Соковиті рибні котлети! Як приготувати смачні рибні котлети вдома
від Denzhyttya
13 Серпня, 2021
Не всі люблять рибні котлети, особливо з судака. Але якщо скористаєтеся моїм рецептом, у вас вийде дуже смачна страва, яку можна подавати на обід або вечерю.
Інгредієнти:
- судак, 600 г
- яйця, 2 шт
- цибуля, 1 шт
- морква, 2 шт
- сіль, перець, спеції
Приготування:
- Цибулю дрібно ріжемо, моркву натираємо на дрібній тертці і відправляємо тушкуватися на олії. Овочі охолоджуємо.
- Філе судака ріжемо шматками і відправляємо в м’ясорубку разом з тушкованими овочами, подрібнюємо.
- Віночком збиваємо яйця і вливаємо масу в фарш, додаємо сіль і перець, спеції для риби, вимішуємо.
- Порада: риба дуже вдало поєднується з кропом, він додає смаку і аромату.
- Формуємо котлети і обвалюємо їх в крохмалі – кукурудзяному або картопляному.
- Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Складаємо всі котлети в сковорідку, наливаємо трохи окропу, накриваємо кришкою і тушкуємо 10 хвилин.
Рибні котлетки будуть м’якими і соковитими, ароматними, відмінно підходять до картопляного пюре, відварного рису по-східному, овочам.
Джерело:
mandarynka.com.ua