Фунчоза з м’ясом

Якщо вам подобається східна кухня, фунчоза з м’ясом гідна того, щоб стати вашою фірмовою  стравою. Готується вона просто і виглядає ефектно. Не дарма її прозвали скляною локшиною! Готується з бобів мунг, завдяки яким зберігає свою прозорість навіть після варіння. Користь від такої локшини вища, ніж від будь-якої іншої. Кажуть, що це улюблена їжа самураїв! І сучасних спортсменів.

Високий вміст вітаміну Е, велика кількість білка (як і у всіх бобових продуктах), мінерали і клітковина – золотий склад. Залишилося тільки навчитися правильно її готувати, однак з цим у вас точно не виникне ніяких проблем.

фунчоза з м'ясом

Інгредієнти:

  • фунчоза 250 г
  • яловичина 300 г
  • болгарський перець 1 шт.
  • морква 1 шт.
  • цибуля 1 шт.
  • огірки 2 шт.
  • часник 3 зуб.
  • соєвий соус 1 ст. л.
  • соняшникова олія 1 ст. л.
  • оцет 1 ст. л.
  • вода 4 ст. л.
  • коріандр 0,25 ч. Л.
  • чорний перець (мелений) 0,25 ч. Л.

Приготування:

  1. Для початку замочіть фунчозу в окропі на 10-15 хвилин. Не бійтеся, вона не розмокне!як готувати фунчозу
  2. На сковороді з маслом обсмажити шматочки м’яса до рум’янцю.рецепт фунчози
  3. Додайте до яловичини нарізану півкільцями ріпчасту цибулю і готуйте до її прозорості, помішуючи.фунчоза з яловичиною рецепт
  4. Потім додайте болгарський перець і моркву, нарізані соломкою. Обсмажуйте ще 5 хвилин, після чого додайте сіль, перець, коріандр.приготування фунчози
  5. Потім додайте в зажарку нарізаний брусочками огірок і  часник (пропущений через прес), перемішайте і додайте фунчозу.фунчоза з м'ясом
  6. До фунчозу влийте соєвий соус, розведений водою і оцтом. Ретельно перемішайте і потримайте на вогні ще пару хвилин. Подавайте страву до столу!локшина з яловичиною рецепт

Коли будете вибирати локшину, не сплутайте рисову фунчозу . Вони обидві виглядають прозорими, але придивіться до складу. Фунчоза – це саме бобова локшина, А ось рисова, відповідно, робиться з рису і стає білою при варінні. Склад її бідніший, а на вигляд вона більш нагадує спагетті. Готуйте фунчозу з сезонними овочами, птицею і морепродуктами: цей рецепт універсальний. Збережіть його для майбутніх експериментів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: