Пиріг з йогурту без борошна і цукру

Без пляшки йогурту після роботи додому не повертаюся, особливо якщо попереду два вихідних дня. Важка випічка влітку в нашому домі не вітається. Я все частіше готую йогуртові десерти. Серед улюблених торт «Бите скло» і повітряний пиріг з йогурту. У нього я не додаю ні борошно, ні цукор.

У вас могло виникнути питання, за рахунок чого страва виходить солодкою. Так, цукор я не додаю, адже використовую підсолоджений йогурт. Іноді навіть беру його з якимись добавками, наприклад, полуницею або абрикосом. Таким чином пиріг з йогурту набуває віддалений смак фруктів.

пиріг з йогурту

Інгредієнти:

  • йогурт 400 г
  • яйце 4 шт.
  • Кукурудзяний крохмаль 40 г

Приготування:

  1. 1 скл. підсолодженого йогурту пересипте в глибоку миску. До нього додайте яйця. Віночком перемішайте інгредієнти до однорідності. Просійте до них кукурудзяний крохмаль.йогуртовий пиріг
  2. Знову ретельно перемішайте масу. Форму для запікання вистелити папером для випічки. Перелийте в форму йогуртовую масу.
  3. Готуйте пиріг в розігрітій до 170 градусів духовці 35-50 хвилин. Готовність його визначайте по золотистій скоринці. Слідкуйте, щоб випічка не підгоріла.пиріг без борошна

Подавайте смаколик  до столу ,коли він злегка злегка охолонув. Так його буде легше нарізати. На моїй пам’яті це єдиний пиріг з йогурту, який реально приготувати всього з 3 інгредієнтів. У цьому рецепті привертає також і те, що з ним легко впоратися всього за 30 хвилин.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: