Торт-морозиво в домашніх умовах
від Denzhyttya
15 Серпня, 2021
Розповідаю, як приготувати святковий торт-морозиво в домашніх умовах з найпростіших інгредієнтів. Радуйте себе і своїх домочадців, особливо найменших, цим натуральним вершковим морозивом хоч кожного дня!
Інгредієнти:
- вершки 500 мл
- Згущене молоко 200 г
- Ванільний цукор за смаком
- вафельні коржі 2 шт.
- Цукрова пудра 2 ст. л.
- Какао-порошок 1 ст. л.
- молоко 1,5 ст. л.
- волоські горіхи за смаком
Приготування:
- Збийте холодні жирні вершки до консистенції стійкої піни. Додайте згущене молоко і перемішайте міксером протягом 1 хвилини.
- Вкладіть пергамент всередину роз”ємної форми, гарненько притискаючи його до стінок. На дно викладіть один вафельний корж. Зверху викладіть рівномірним шаром масу, потім накрийте другим вафельним коржем. Перемістіть ємність в морозильну камеру на п’ять годин.
- Приготуйте шоколадну глазур. Для цього змішайте цукрову пудру і какао-порошок. Додайте кипляче молоко і ретельно перемішайте.
- Готовий торт-морозиво покрийте шоколадною глазур’ю і прикрасьте волоськими горіхами.
Прикрасьте готовий торт свіжими ягодами, наприклад, полуницею. Поєднання пломбіру, вафельних коржів, шоколадної глазурі, горіхів і шматочків солодкої полуниці нікого не залишить байдужим. Неймовірно смачно, обов’язково спробуйте!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки