Аджика з кабачків. Закриваю подвійну порцію і завжди мало

Аджика з кабачків виходить неймовірно смачною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям.

Інгредієнти:

  • Помідори – 1,5 кілограма
  • Кабачки – 3 кілограми
  • Морква – 500 грам
  • Часник – 5 головок
  • Цукор – 100 грам
  • Червоний мелений перець – 2,5 столові ложки
  • Соняшникова олія – 200 грам
  • Сіль – 2 столові ложки

Приготування:

  1. На м’ясорубці подрібніть кабачки, солодкий перець, моркву і помідори. Пропустіть часник через прес.
  2. Ретельно перемішайте, додайте сіль, олію і цукор.
  3. Варіть 40 хвилин а середньому вогні, періодично помішуючи.
  4. В кінці додайте червоний перець і варіть 10 хвилин.
  5. Розкладіть аджику в стерильні банки і закатайте, переверніть і укутайте до охолодження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: