Торт Наполеон без випічки на кожний день: швидкий рецепт
від Denzhyttya
27 Вересня, 2022
Один з найшвидших рецептів улюбленого торта Наполеон. Основний час ви витратите на приготування крему, в якості основи братимемо листкове печиво.
Інгредієнти:
- печиво листкове, 500 г
- цукор, 100 г
- ванілін
- молоко, 800 г
- яйця, 2 шт
- масло вершкове 80 г
- крохмаль, 2 ст.л
- борошно, 4 ст.л
Приготування:
- У молоці розводимо цукор і ванілін, яйця, крохмаль і борошно. Масу збиваємо міксером на невеликих оборотах, щоб не було грудок.
- Порада: ви можете додавати всі інгредієнти по черзі, але можна змішати все відразу і добре перемішати міксером або віночком. Результат завжди однаковий, головне – варити і перемішувати.
- Варимо на невеликому вогні, перемішуючи. Якщо любите не дуже густий крем, тоді борошна додайте менше.
- Коли маса стане густою, знімаємо крем з плити і охолоджуємо.
- Вершкове масло виймаємо розм’якшуватися.
- Для формування торта беремо роз’ємну форму, застеляємо її плівкою або пергаментом.
- Збиваємо міксером масло до пишності і частинами додаємо крем, збиваємо всю масу до однорідності і легкості.
- Викладаємо у форму шар печива і добре змащуємо кремом, потім наступний шар і крем.
- Так збираємо весь торт, зверху присипаємо крихтою від печива, затягуємо плівкою і ставимо на ніч у холодильник.
Тортик виходить м’яким і смачним, дуже ніжним.
Якщо немає бажання возитися з заварним кремом, для листкового печива підходить крем з збитої сметани з цукровою пудрою. До печива додайте чорнослив і тоді виходить королівський десерт.
Через:
skarbnychka-retseptiv.com.ua