Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт

Кабачки в сметанній заливці з ароматними травами, часником і зеленню – це розкішна страва, яка завжди вдало виходить і подобається всім, хто його пробує.

Інгредієнти:

  • кабачки, 1 кг
  • сіль, перець, базилік, паприка
  • зелень свіжа
  • сметана 200 г
  • вода, 100 мл
  • яйця, 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • соняшникова олія, 3 ст.л
  • борошно, 1 ст.л

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо шматочками.
  2. Олію змішуємо з сіллю і перцем, сухим базиліком і паприкою.
  3. Змішуємо в цьому маринаді кабачки і викладаємо їх одним шаром у форму для запікання.
  4. Запікаємо при 220 градусах 15 хвилин. Таким чином запікаємо всі кабачки.
  5. Порада: можна обсмажити їх на сковорідці, щоб не чекати, поки всі порції приготуються в духовці.
  6. Змішуємо сметану з сіллю і перцем, тертим часником, нарізаною зеленню.
  7. Вливаємо воду і вимішуємо соус.
  8. Викладаємо кабачки в глибоку сковорідку і заливаємо соусом, постійно перемішуючи, доводимо масу до закипання.Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт
  9. Подаю в гарячому вигляді до будь-яких гарнірів, виходить дуже смачно і ароматно.Кабачки по-сербськи готую вже 40 років. Всі хто пробує, просить рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: