Домашній тірамісу без яєць з персиком
від Denzhyttya
26 Серпня, 2021
Домашній тірамісу без яєць з скибочками соковитого свіжого персика швидко стане вашим фаворитом серед тортів.
За основу ми взяли ніжний сметанний крем зі згущеним молоком. А замість коржів використовували знамените печиво Савоярді, просочене кавою. Знайомий смак десерту ми розбавили персиком, що зробило торт незвичайним і по-літньому свіжим. Тірамісу з фруктами прекрасно підійде до чаю або кави для всієї родини.
Інгредієнти:
- сметана 500 г
- Згущене молоко 300 г
- печиво савоярді 200 г
- персик 1-2 шт.
- желатин 15 г
- вода 150 мл
- Кава 250 мл
- Какао-порошок за смаком
Приготування:
- Змішайте сметану зі згущеним молоком. Збийте міксером до однорідності.
- Помийте персик, розріжте навпіл і вийміть кісточку. Наріжте тонкими скибочками.
- Залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин. Розпустіть желатин на паровій бані. Коли охолоне, додайте в сметанну масу. Перемішайте.
- Заваріть міцну чорну каву. Занурьте половину печива в каву і викладіть на дно форми. Змастіть кремом, а зверху розподіліть шматочки персика.
- Викладіть другий шар печива, потім крем, персики і знову крем. Засипте тірамісу какао і поставте в холодильник мінімум на 2 години.
Ви приготуєте повітряний торт без випічки всього за кілька хвилин. Залишиться тільки почекати, поки він застигне. Десерт настільки легкий, що ви навіть не помітите, як з’їсте його.
Насолоджуйтесь!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya