Деруни без яєць

Деруни давно стали однією з найулюбленіших страв, особливо часто їх готують по осені, коли збирають урожай картоплі. У страву можна додавати зелень, часник, спеції для картоплі.

Інгредієнти:

  • картопля, 3 шт
  • сіль, перець, спеції, часник, зелень

Приготування:

  1. Картоплю натираємо на тертці, масу перекладаємо в сито і даємо стекти зайвій рідині.
  2. Якщо утворилося в воді багато крохмалю, воду зливаємо, а крохмаль змішуємо з масою картоплі.
  3. Додаємо за смаком сіль, перемішуємо і смажимо з двох сторін на олії.Сусідка китаянка поділилася рецептом. Як готують деруни в Китаї

Якщо ви любите більш оригінальні смаки, тоді в картопляну масу додаємо спеції, дрібно посічену зелень і часник, паприку. При дуже рідкій масі, можна всипати пару ложок борошна, щоб тісто стало густіше і не розтікалось по сковорідці, не вбирало в себе багато олії.

Смачні деруни виходять, якщо змішати картопляну масу з м’ясним фаршем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: