Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет “Домініканка”. Рецепт з родзинкою

Я досить рідко печу торти, але частенько готую рулети. Але на мій погляд це набагато простіше, швидше та й виглядає ефектніше. На приготування такого рулету йде мінімум часу, не потрібні заварні і жирні креми, і тісто в духовці проводить всього 12 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яйця 3 шт
  • Молоко 30 мл
  • Борошно 100 грам
  • Вершкове масло 50 грам
  • Какао 2 столові ложки
  • Розпушувач 1 ч. ложка
  • Цукор 120 грам

Для крему:

  • вершковий сир 100 грам
  • вершки 33% 200 мл
  • цукор 70 грам
  • шоколад для крихти

Приготування:

Тісто готується дуже швидко за допомогою міксера:

  1. Добре збити 3 яйця з додаванням цукру;
  2. Додати борошно, какао і розпушувач і перемішати міксером;
  3. Окремо розігріти молоко з додаванням вершкового масла і додати до нього пару столових ложок тіста, добре перемішати і відправити в тісто, швидко змішати все міксером.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  4. Тісто перелити на деко застелене папером для випічки, акуратно розподілити лопаткою і відправити випікатися при 180 градусах на 12 хвилин.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  5. Далі, коли корж буде готовий, потрібно акуратно перевернути на вологий рушник папером вгору, обережно зняти папір і згорнути корж в рулет разом з рушником. Залишити рулет в такому положенні до повного охолодження.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  6. А поки рулет охолоняє можна приготувати крем, він готується ще швидше, ніж тісто. Для крему потрібно збити вершки з мінімальною жирністю 33% з додаванням цукру.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  7. Потім невеликими порціями додавати в крем вершковий крем-сир і збивати міксером. В самому кінці я додаю подрібнену в блендері одну плитку темного шоколаду.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  8. Шоколадна крихта виходить нерівномірною, в кремі будуть потрапляти то дрібні, то великі шматочки, в цьому вся фішка цього рецепта.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  9. Крем добре перемішую і відправляю в холодильник.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  10. Охолоджений корж сміливо розгортаємо і змащуємо кремом. Попередньо я зрізала краї коржа, щоб подрібнити їх у блендері. Цією крихтою я покриваю вже готовий рулет.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою
  11. Закручений рулет я також покриваю кремом і відправляю в холодильник на ніч.Смачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкоюСмачніше і простіше будь-якого торта: рулет "Домініканка". Рецепт з родзинкою

М’яке тісто добре просочується, рулет виходить дуже м’яким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: