Тістечко в креманці
від Denzhyttya
10 Жовтня, 2021
З таким десертом впорається навіть новачок, тому що вам потрібно просто змішати майже всі інгредієнти разом, щоб зробити крем, додати сухарі і розподілити десерт по креманкам. Замість глазурі можна використовувати готовий шоколадний сироп або ж ваше улюблене варення.
Інгредієнти:
- сухарики 450 г
- молоко 1 л
- Пшеничне борошно 150 г
- цукор 150 г
- ваніль 15 г
- вершки 100 мл
Приготування:
- У сотейнику змішайте молоко, борошно, цукор, ваніль. Варіть суміш на середньому вогні, постійно помішуючи, до загусання.
- Поламайте сухарі на маленькі шматочки. Додайте їх в молочну суміш, ретельно перемішайте.
- Розкладіть десерт по креманках. Потім на водяній бані розтопіть шоколад і додайте 80 мл вершків. Ретельно перемішайте.
- Розлийте шоколад по креманкам. Вершками, що залишилися зробіть білий візерунок по шоколадній глазурі. Серединку посипте подрібненими сухарями. Помістіть креманки в холодильник на кілька годин.
Такий ледачий десерт зручно готувати з вечора, щоб за ніч сухарі просочилися молочним кремом.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya