Яблучні пампушки

Яблучні пампушки – це точно та страва, яка припаде до смаку всім домашнім, а ви не витратите багато часу і сил на її приготування.

Сир Рікотта, що входить до складу тіста, робить яблучні пончики дуже апетитними. Таке частування прекрасно підійде і для чаювання, і для простого перекусу.

Інгредієнти:

  • яйце 2 шт.
  • цукор 100 г
  • сир Рікотта 100 г
  • розпушувач 10 г
  • пшеничне борошно 300 г
  • яблуко 1 шт.
  • сіль за смаком
  • лимонна цедра за смаком
  • соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром і сіллю. Потім додайте Рікотту, лимонну цедру, борошно і розпушувач.приготування тіста
  2. Очистіть яблуко, наріжте його маленькими шматочками і додайте до тіста, перемішайте.тісто з яблуком
  3. Сформуйте з тіста невеликі кульки і обсмажуйте їх у киплячій олії до готовності.сформовані пончики
  4. Обваляйте кульки в цукрі.пончики в цукрі

А ще можна спробувати прикрасити яблучні пончики цукровою пудрою, тоді вони будуть ще святковіші!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: