Чізкейк зі згущеним молоком

Чізкейк можна назвати одним з найпопулярніших десертів, ви знайдете його майже в будь-якому кафе. Це дає привід для появи величезної кількості варіантів його приготування. Сьогодні хочемо представити один з них – чізкейк зі згущеним молоком.

Це частування незвично тим, що складається з 4 шарів начинки, які чудово гармонують і доповнюють один одного. Текстура такого десерту виходить м’якою і кремовою, а багатошаровий зовнішній вигляд в розрізі інтригує і змушує спробувати чізкейк зі згущеним молоком навіть тих, хто не любить солодке.

Інгредієнти:

  • печиво 200 г
  • вершкове масло 200 г
  • вода 2 ст. л.
  • сир 1 кг
  • яйце 5 штук.
  • цукор 160 г
  • ванільний пудинг 40 г
  • мак 200 г
  • пшеничне борошно 1 ст. л.
  • згущене молоко 400 г
  • чорний шоколад 100 г
  • молоко 80 г
  • сметана 100 г
  • желатин 1 ч. л.

Приготування:

  1. Спершу приготуємо основу. Подрібніть печиво в крихту, додайте воду і 100 г м’якого вершкового масла, перемішайте.основа чізкейку
  2. Застеліть  форму для випікання пергаментним папером, перекладіть туди подрібнене печиво з маслом, притисніть. Потім помістіть форму в холодильник.прим'ята основа
  3. Для того щоб приготувати начинку, збийте яйця з цукром до пухкої маси. Перетріть  900 г сиру через м’ясорубку, додайте до збитих яєць разом з пудингом і розм’якшеним вершковим маслом,що залишилося ,  гарненько збийте міксером і розділіть на 4 однакові частини.приготування начинки
  4. В одну частину начинки додайте мак, змішаний з борошном, в другу – 200 мл згущеного молока, в третю – шоколад, розтоплений з молоком, а в четверту –  сир, що залишився . Кожну частину добре перемішайте.начинка для чізкейку
  5. Дістаньте основу з печивом, викладіть по 2-3 ст. л. кожної суміші по черзі.викладання начинки
  6. Розігрійте духовку до 200 ° С і випікайте чізкейк 20 хвилин, після чого знизьте температуру до 140 ° С і випікайте ще 50 хвилин. Готовому чізкейку дайте охолонути в духовці, відкривши дверцята.запечений чізкейк
  7. Тепер приготуємо глазур. Залийте желатин водою і залиште на 15 хвилин, щоб він набряк. Змішайте сметану і залишилася згущенку, доведіть до кипіння, але не кип’ятіть.
  8. Додайте желатин і добре перемішайте. Остудіть глазур і вилийте на чізкейк. Поставте готове частування на 6 годин у холодильник.

Замість сметани для глазурі можна використовувати вершки. І прикрашайте чізкейк зі згущеним молоком, як вам подобається, наприклад, ягодами, м’ятою, цукровою пудрою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: