Домашнє шоколадне масло

Кава зі свіжим круасаном з ранку – справжній французький сніданок. Іноді можна побалувати себе таким. Але для нас більш звично починати день бутербродом з маслом.

Ситний сніданок завжди був основою здорового харчування. І навіть десерт не зашкодить. В якості таких ласощів відмінно підійде улюблене з дитинства шоколадне масло. Звичайно, купити його простіше, але домашнє буде корисніше і смачніше.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло 200 г
  • Чорний шоколад 50 г
  • Какао-порошок 2 ст. л.
  • Цукрова пудра 50 г

Приготування:

  1. Вершкове масло залишаємо на столі на 1-2 години. Перемішуємо до однорідності з какао і цукровою пудрою.масло з какао
  2. Шоколад з високим відсотком какао розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі.розтоплений шоколад
  3. Охолоджений розтоплений шоколад швидко змішуємо з маслом. Він повинен рівномірно розподілитися.шоколадна паста
  4. Готове шоколадне масло перекладаємо в контейнер з кришкою і відправляємо в холодильник на пару годин, а краще на ніч.масло з шоколадом
Вершкове масло можна приготувати самостійно з вершків або домашньої сметани, але цілком підійде і магазинне. Вибирайте продукти високої якості, тоді смак вашого шоколадного масла буде чудовим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: