Млинці в горошок

Ви не повірите, але навіть без начинки цю страву  можна зробити яскравою і апетитною.

Інгредієнти:

  • яйце 4 шт.
  • цукор 3 ст. л.
  • пшеничне борошно 300 г
  • молоко 400 мл
  • газована вода 100 мл
  • вершкове масло 50 г
  • буряковий сік 50 мл
  • сіль дрібка

Приготування:

  1. Змішайте яйця з цукром і дрібкою солі. Збивайте інгредієнти, поступово додаючи борошно, до стану без грудочок. Потім влийте трохи молока і знову все перемішайте. Тісто має розійтися.млинці фото
  2. Далі влийте залишки молока, газовану воду і топлене масло. Вимішайте інгредієнти. Буряк натріть на дрібній тертці, відіжміть сік. Невелику частину тіста відділіть в окрему ємність, змішайте її з соком.
  3. Туди ж додайте трохи борошна, щоб вирівняти консистенцію. Розподіліть на розігрітій сковорідці ополоник білого тіста. Звичайним шприцом без голки наберіть бурякове тісто і видавіть кілька крапель на млинецьдесерт з млинців
  4. Коли краплі рожевого тіста перестануть розтікатися, а сам млинець схопиться знизу, переверніть його. На цю сторону краплі не наносите. Готові млинці розкладіть малюнком вниз, начиніть.млинці солодкі

Загорнуті конвертиком млинці будуть мати яскравий візерунок в горошок. До того ж колір ви можете підібрати який душа забажає: зелений (шпинат), помаранчевий (морква) або коричневий (шоколад). А шоколадні млинці в горошок – ідеальний варіант для дитячих десертів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: