Булочки з арахісом

Горішки – один з найпопулярніших і улюблених інгредієнтів для випічки. Крихтою посипають верх, фігурно ліплять цілими, а з перетертих з цукром роблять начинку. Найапетитніші торти господині випікають з арахісом, адже від такого балансу структур складно відмовитися.

Інгредієнти:

  • молоко 200 мл
  • дріжджі 10 г
  • цукор 3 ст. л.
  • яйце 2 шт.
  • вершкове масло 60 г
  • сіль 0,5 ч. л.
  • ванільний цукор 1 ч. Л.
  • пшеничне борошно 420 г
  • згущене молоко варене 200 г
  • арахіс 200 г
  • яєчний жовток 1 шт.

Приготування:

  1. У тепле молоко засипте дріжджі, просіяне борошно, яйця, цукор, м’яке вершкове масло, ванілін і трохи солі. Перемішайте інгредієнти і вимішайте тісто протягом 10 хвилин. Потім залиште відпочивати в теплому місці (1,5 ч.).булочки з арахісом
  2. Тим часом підсушіть на сковороді арахіс і подрібніть його. Пересипьте в згущене молоко, і перемішайте все. Тісто поділіть приблизно на 25 кульок. Знову залиште їх відпочити на час під плівкою.булка з арахісом
  3. Потім розкачати їх в круглі коржі і нанесіть на половину тіста 1 ч. л. начинки. Зробіть надріз уздовж начинки до половини коржа. Загорніть корж в квітку. Проробіть це з кожним кружечком.домашні булочки

Хвилин 50 потримайте деко з булочками під плівкою на столі. Далі змастіть їх жовтком. Випікайте булочки в розігрітій духовці при 200 градусів хвилин 7-10. Однак перевіряйте їхній стан самі. За смаком готові булочки можете присипати цукровою пудрою. Подавайте трохи остиглими до чаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: