Кабачки в клярі: просто і смачно. Рецепт, коли потрібно швидко нагодувати сім’ю

Кабачки в клярі – це проста, але дуже смачна страва: овочі будуть соковитими, зберігають свій природний смак і за рахунок кляру, вони абсолютно не вбирають в себе олію.

Інгредієнти:

  • кабачки, 3 шт;
  • сіль перець;
  • борошно. 120 г;
  • яйця, 2 шт;
  • часник, 5 зубчиків;
  • сметана, 3 ст.л.

Приготування:

  1. Кабачки ріжемо на кружечки з товщиною 1 см. Солимо і укладаємо шарами, щоб вони добре просолилися.
  2. Яйця збиваємо вінчиком з перцем і різними спеціями, подрібненим часником і сметаною будь-якої жирності.
  3. Всипаємо борошно і добре вимішуємо кляр до однорідності.
  4. Кляр повинен бути дуже густим, щоб він добре тримався.
  5. Порада: щоб кляр не спадав з кружків кабачка, спочатку кожен занурюємо в борошно і тільки потім опускаємо в кляр.
  6. Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.Кабачки в клярі: просто і смачно. Рецепт, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю
  7. Подаю таку закуску з різними соусами, можна гострим або домашнім майонезом, просто зі сметаною теж смачно. Прості смаки завжди прекрасно поєднуються між собою.Кабачки в клярі: просто і смачно. Рецепт, коли потрібно швидко нагодувати сім'ю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: