Кабачки в клярі: просто і смачно. Рецепт, коли потрібно швидко нагодувати сім’ю
від Denzhyttya
2 Вересня, 2021
Кабачки в клярі – це проста, але дуже смачна страва: овочі будуть соковитими, зберігають свій природний смак і за рахунок кляру, вони абсолютно не вбирають в себе олію.
Інгредієнти:
- кабачки, 3 шт;
- сіль перець;
- борошно. 120 г;
- яйця, 2 шт;
- часник, 5 зубчиків;
- сметана, 3 ст.л.
Приготування:
- Кабачки ріжемо на кружечки з товщиною 1 см. Солимо і укладаємо шарами, щоб вони добре просолилися.
- Яйця збиваємо вінчиком з перцем і різними спеціями, подрібненим часником і сметаною будь-якої жирності.
- Всипаємо борошно і добре вимішуємо кляр до однорідності.
- Кляр повинен бути дуже густим, щоб він добре тримався.
- Порада: щоб кляр не спадав з кружків кабачка, спочатку кожен занурюємо в борошно і тільки потім опускаємо в кляр.
- Обсмажуємо на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
- Подаю таку закуску з різними соусами, можна гострим або домашнім майонезом, просто зі сметаною теж смачно. Прості смаки завжди прекрасно поєднуються між собою.
Джерело:
mandarynka.com.ua