Оладки з кабачків – свекруха навчила. Готувала вчора, готую сьогодні і завтра буду готувати

Ця страва більше нагадує котлети, ніж оладки. Виходять вони ситними, смачними. Овочеві котлети дуже схожі на м’ясну закуску.

Інгредієнти:

  • кабачки, 3 шт;
  • картопля, 2 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, зелень, сіль, перець, спеції;
  • морква, 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • манна крупа, 2 ст.л.

Приготування:

  1. Всі овочі натираємо на середній тертці, ті, які дуже соковиті – віджимаємо.
  2. Змішуємо овочеві маси, додаємо подрібнені часник за смаком і зелень, яйця.
  3. Всипаємо манну крупу і перемішуємо, залишаємо масу на 15 хвилин.
  4. Порада: якщо після того, як маса постояла, вона залишається рідкуватою, досипьте ще манної крупи.
  5. Формуємо котлети, обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях.
  6. Обсмажуємо на олії з двох сторін до рум’яної скоринки.Оладки з кабачків - свекруха навчила. Готувала вчора, готую сьогодні і завтра буду готувати
  7. Можна викласти на деко, застелене пергаментом і випікати в духовці 15 хвилин при 180 градусах.Оладки з кабачків - свекруха навчила. Готувала вчора, готую сьогодні і завтра буду готувати

Подаю котлети з різними домашніми, гострими соусами, салатами і гарнірами, прекрасно поєднуються з картопляним пюре, рагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: